söndag 2 maj 2010

Nu går vi mot sommar......inte enligt det lite kyliga vädret här uppe i norr men man kan ju få längta till sommaren, sommarkläder och allt som hör till. Denna modell är samma jag sytt tidigare här i vår, klänning eller hängselkjol med knäppning på axlarna. Den tillhörande solhatten sydde jag redan förra våren. Tyget är från en duk i bomull, kanske inte ett riktigt somrigt tyg men mönstret på det gillar jag. Klänningen är i storlek 1-1½ år och solhatten cirka 1 år. Till salu ifall det faller någon i smaken!

Solhatten har band med kardborreknäppning under hakan, för att förhindra att den snabba 1-åringen inte skall ta av sig hatten så fort den kommit på huvudet!

Det är inte så värst stor aktivitet på min blogg nuförtiden. Är tillfälligt och jobbar några veckor, och vill hinna umgås med min familj både på kvällar och helger så det är inte så mycket som sys under veckorna. Finns förstås dessa gyllene stunder på kvällarna när barnen somnat när jag skyndar mig till mina tyghögar och med glädje trampar gasen i botten för att sy i alla fall några sömmar innan tröttheten tar vid. Ha en bra vecka alla läsare och på återseende!

9 kommentarer:

 1. Superfin klänning verkligen och med tillhörande solhatt och allt:) Ett komplett litet strand-set! Älskar ju brunt så det här faller ju såklart mig i smaken! Förstår att du prioriterar familjen...jag kan inte ens tänka mig in i hur det kommer att bli sen när man ska börja jobba igen...usch...vill inte tänka på det just nu! Både jag och min sambo har ca 3 timmars pendling (tor) var till jobbet varje dag...blä! Ha det så bra och njut av familjen. Jag ser fram emot att se nya alster från dig när allt lugnat ner sig:)

  SvaraRadera
 2. Jättesöt klänning fint med blommönstret i nederkanten och vilken härlig solhatt.

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart set, jättefint! Kikade runt lite på din blogg och den är väldigt trevlig och du har mycket fint!
  Kika gärna in i min blogg och passa på att tävla om PingPong kläder!

  SvaraRadera
 4. Jätte fint set! Gillar tyget även fast brunt kanske inte är så sommrigt...

  SvaraRadera
 5. Vilken fin klänning och hatt! Ja kanske sågs vi i Umeå under valborgshelgen utan att man vet om det =). Jag håller med om att det inte var mycket till sommarväder där uppe den helgen, hoppas att värmen kommer till er också snart!

  SvaraRadera
 6. Herlig solhatt og kjole !!
  Ha en fin kveld !!
  Cecilie

  SvaraRadera
 7. Superfint tyg till klänningen! Mycket roligare på en liten tjej än som duk eller hur :-)Tack för bloggkommentaren, den gjorde mig glad!

  SvaraRadera
 8. Superfina! Gillar solhattar med stora brätten!!

  SvaraRadera