lördag 8 maj 2010

Somrigt med rosor .....

Om man kan bli förälskad i tyger så tror jag att jag blivi det i detta underbara tyg med rosor i olika blå nyanser. För en gångs skull passar också "finnkids" lappen ihop med färgerna på tyget! Sitter som ett smäck på min äldre dotter då jag i misstag klippte bakstycket i ett stycke istället för två! Vilken tur att hon är en smal tjej! Blir ju spännande att se ifall hon kan använda den hela sommaren eftersom de varma dagarna inte har börjat här ännu men ännu är det ju bara maj. Ni ser också att snön ligger kvar i skogspartierna. Det skall komma en tillhörande solhatt ännu till denna klänning i en annan modell än jag sytt tidigare. Förhoppningsvis kan jag sy den ikväll och lägga ut den på min blogg så småningom. Här har städning och tvätt stått på programmet. Nu skall jag gå ut med min stora tjej, solen skiner och det känns som det är lite varmare idag än vi haft hittills i vår! Ha en skön lördag!

7 kommentarer:

 1. Så söt klänning jag älskar både tyget och modellen verkligen jättefin.Är det ett tyg som finns att köpa eller har det varit något annat tidigare. Ser framemot att få se hatten snart.

  SvaraRadera
 2. Verkligen sommrig och fin klänning! Gillar både tyg och modell.

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken fin och välsydd klänning.

  SvaraRadera
 4. Vacker klänning. Och stort tack för att du tagit dig tid att läsa min privata blogg. Har förstått på besöksräknaren att en del person hittar dit och kikar runt, men ingen som lämnar nåt avtryck. Jätteskoj att du kommentarat. Hoppas ni också håller er friska nu. Här hemma har vi idag spritat både fjärrkontroller, tangentbord och telefoner. De är ju säkert bakteriebärare till tusen när det gäller sjukdomsbakterier.

  SvaraRadera
 5. Åhhh den är ju alldeles ljuvlig!!! Blåa rosor...inte illa:) Kul att din namnlapp matchar...min är ju brun och matchar inte heller alltid... Ser fram emot att få se solhatten och kanske livebild framöver:)

  SvaraRadera
 6. Nydelig sommerkjole !!
  Cecilie

  SvaraRadera