tisdag 11 maj 2010

Glad tjej


Ikväll var dottern glad och ville gärna prova sin nya klänning. Hon log också på beställning så då passade jag på och tog några bilder. Solhattarna hon håller i händerna har hon blivit förtjust i, speciellt den gröna så jag ska sy en till solhatt i samma modell och i samma tyg som klänningen så har hon lite valmöjligheter beroende på humöret för dagen :-o. Den gröna ser lite "sladdrig" ut då den är sydd i ett tunnare tyg och inte har mellanlägg på brättet vilket man nog bör använda till solhatt ifall man inte har ett riktigt tjockt tyg. Jag syr inte om den utan den får vara en "testhatt"... lär sig gör man med tiden!

6 kommentarer:

 1. Absolut ljuvaste klänningen i syblogvärlden, hehehe, jag har varit borta ett tag så detta blev som en fräsh uppdatering. ÄLSKAR DET OCH LIDIAS SMILE förstås! och kikade jag lite nere och såg fina provdockor och min gröna kaftan, vad fint allihop. jag saknar allt, alla er och mina egna skapelse men det får det vara skolan nu, om jag vill ha betyg och lära mig språket. skickar kramar i massor! mejl kommer också!

  SvaraRadera
 2. Så söt bild och klänningen sitter verkligen fint på. Det gör väl inte något att hatten är lite sladdrig jag tycker det kan vara fint när brättet är som en våg, lite filmstjärne look bara stora solbrillor som saknas.

  SvaraRadera
 3. Nydelig kjole (klänning) og veldig stilig med matchende hatt!

  SvaraRadera
 4. Hærlig kjole og hatt, på en søt prinsesse :) Solhatt står på "to do# listen min også, men må bare finne et fint mønster først...

  SvaraRadera
 5. Vilket underbart smile! och underbara plagg sen!!! Sitter ju superbra och passar din dotter mitt i prick! Hon är så söt och man blir jätteglad själv av att titta på bilderna:)

  SvaraRadera
 6. Vad fin hon är i sin nya klänning och hatt! En riktig sommar tjej!

  SvaraRadera