lördag 27 november 2010

Mössor

Först vill jag tacka för alla trevliga kommentarer till mitt tidigare inlägg! Det gör mig så glad att läsa alla uppskattande kommentarer på något man sytt.

3 mössor som jag sytt i veckan. Inget nytt, modellen har ni sett förut. Skall göra om mössan lite framtill så att den täcker mer i pannan på barnet. Hade dem som visningsexemplar när jag besökte butiken denna vecka. Den mittersta mössan är fodrad med fleece och de två övriga är vändbara och har ett mellanfoder med flanell. Vi kom överens att jag skulle sy några fleecefodrade mössor och något tillhörande så det blir ett set. Får väl bli i flickfärg, i pojkfärg och unisex, något för alla smaker och med vintriga färger. Mössorna blir i babystorlekar. Finns ju en variant av denna mössa med öronlappar för äldre barn. Den skulle jag vilja prova sy ännu i vinter.

Efter mössorna skall jag sy klänningar till affären. Det känns roligt och lite spännande att sy något som så småningom kommer att hamna i butik. Sen får man ju hoppas att det finns människor som vill betala för hantverk och unika produkter som jag tycker får bli lite dyrare än de kläder man handlar hos de stora klädkedjorna.

Nu är det snart läggdags. Nu är det tidiga morgnar som gäller för lillan så det är bara att masa sig i säng på kvällarna! Godnatt!

6 kommentarer:

 1. Kära du! det kommer att gå som smör, jag lovar! Tänkte att vi kanske skulle höras på telefon, har mycket att säga med ingen ork att skriva, när jag just har precis sovit min lilla tjejen som är lika jobbigt som när hon ammade. Kram och hörs, jag har din telef, bara att det bli en passande tid, för båda.

  SvaraRadera
 2. Guud så fina, alla tre. Men min favvo är nog den bruna med hjärtan. Är du kanske sugen att göra ett byte?

  Endera något jag sytt eller kanske retrotyger, jag har massor :)

  /Mia

  SvaraRadera
 3. fina mössor, vad roligt att de vill ha några i affären... Håller tummarna att det ska bli succe :-)
  Tidiga morgonar är inget roligt, tråkigt när man inte kan vara uppe på kvällen och pyssla... Men man får tänka att det är övergående!

  SvaraRadera
 4. Mössorna är heeelt fantastiska!!
  Om du får långtråkigt någongång och överskott på tid;) så kanske du kan fundera ut en vuxenmodell på mössa och sy i liknande tyger - jag skulle garanterat köpa!

  /Lena

  SvaraRadera
 5. Helt underbara!!!

  M @ Lit de Parade

  SvaraRadera