onsdag 27 oktober 2010

Award

Som så många andra har jag också fått en award. Jag fick min av Mynta. Tusen tack Mynta, det värmer jättemycket såhär i höstrusket när det är mörkt ute. Hon skrev så fint om alla hon skickade vidare den till. Finnkids - För att jag gillar stilen på dina plagg, Tycker du har fin känsla för färg och form!

När man får denna award hör det till att man ska berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto samt skicka vidare till fem andra bloggare.

Här är 3 saker som ligger mig varmt om hjärtat

* min kristna tro och min församling

* min egen lilla familj och mina föräldrar och syskon i Finland

* min hobbysömnad


Mitt favoritfoto


Bilden är från mina föräldrars sommarstuga i Finland. Platsen betyder extra mycket för mig. Varför jag lägger upp denna bild är för att min mor fick en cancerdiagnos i somras men allt har gått bra och en lindrigare behandling återstår. Jag är så glad att min fantastiska mor håller på att tillfriskna och jag hoppas innerligt hon får behålla hälsan många år framöver!

Fem bloggar, en del lite nyare för mig, som speciellt inspirerar mig och som jag vill skicka awarden vidare till:

* Hillefant, Irma&Otto, Cilipus, Lowellas tråd, jippiyes syblogg. Jag vill skicka ännu en award till min "bloggcoach" madebymama. Hon var den som fick mig att börja blogga!

8 kommentarer:

 1. Gøy! Tusen, tusen takk!

  SvaraRadera
 2. DU är så go´vännen, och jag är glad att vi funnit varandra, gällande din syblog det var bara en tidsfråga, så himla duktig du är! Jag gillar att du tror på samma Gud som mig, finns det en annan?

  SvaraRadera
 3. Kul att veta lite mer om dig! Du är verkligen värd awarden!

  SvaraRadera
 4. Jag glömde att säga att din mamma är en kempe, och allt kommer att gå bra, Gud vet och kan allt!

  SvaraRadera
 5. grattis till awarden, det är du väl värd!
  Gillar att de tre saker som ligger dej varmt om hjärtat är sånt som är mycket viktigt för mej med :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Nää, men vad glad jag blir!!! =)))
  Kul att du hittade till mig så jag hittade till din fina blogg! Vad mycket fint du gör. Jag tackar o bockar. Inte illa med 2 awards på en vecka säger jag o rodnar ;)
  TACK!!!

  SvaraRadera
 7. Du är så toppensnäll, duktig och ren i hjärtat, det är jag som måste tacka. Ska skriva lite på helgen, känner mig trött men saknar och tänker på dig ofta. Krama dina fina ungar.

  SvaraRadera
 8. Så glad jag blev, Tack snälla du!!!

  SvaraRadera