tisdag 5 april 2011

Mera frukt...


Klänning i tyg med äpplen, päron och vindruvor. Storlek cirka 1,5- 2 år. Som ni ser har jag snöat in på denna A-linje modell på klänning och mina dekorationer med zig-zag-band och ofta spetsar... Lovar att det skall lite annat så småningom. Håller ju på och syr några klänningar till min återförsäljare så för en enhetlig stil så blir det i stort sett samma modell på alla klänningar! Sydde en klänning i samma tyg som detta för ett tag sedan. Där hade jag kombinerat med en stuvbit i större äpplen och päron.

Jag håller på och dras mot det romantiska hållet vad gäller tyger. Rensar just nu bland mina tyger, slänger lite och skall sälja en del via tradera, mest påslakan. Har så mycket tyger i mina tyghyllor att det är svårt att se helheten och ibland blir man lite less på all oordning. Får bli lite mer restriktiv vad gäller inköp av tyg i fortsättningen. Band och spetsar kan jag dock inte hålla mig från. Det hör ju till kategorin sytillbehör... Det är mest det jag kollar in om jag går på loppis nuförtiden...



Sen får jag tacka rocKing'sKidi för denna utmaning jag fick för ett tag sedan. Roligt att jag fick denna av dig och trevligt är det att läsa personliga bekännelser på bloggvänner. Jag har tidigare skrivit lite om mig själv här. Kommer inte på några nya saker så jag nöjer mig att länka till det stället på min blogg!

3 kommentarer:

  1. Jättefin klänning! Och den andra du visar, i inläggen nedanför är också hur söta som helst!

    SvaraRadera