fredag 22 april 2011

Glad påsk!


Det händer inte mycket på syfronten här just nu. Nu firar vi påsken på hemmaplan och flickornas gula klänningar jag sydde ifjol till påsken skall åter användas. Klänningen på bilden har jag inte bloggat om tidigare och efter lite ändringar vid sprundet vågar jag visa den här på min blogg! :-). Lillans klänning användes flitigt både förra våren och sommaren och kul nog passar den fortfarande. Klänningen på bilden användes vid påsk ifjol av storasyster. Aleisa (made by mama) får jag tacka för att hon delade med sig av det fina mönstret!

Sedan mitt senaste inlägg har jag sysslat med ommöblering hemma. Mina tyger vilket innebär 2 hyllor med tyger och ett bord med maskiner och diverse lådor har fått flytta omkring 2 gånger i lägenheten innan den fann sin plats i vårt sovrum. Vi håller på och gör i ordning ett rum åt 2-åringen så både makens hobby vad innebär ett antal datorer och min vad gäller tyger och sygrejer får flytta på sig! Lite mödosamt är det men det blir nog fint till slut när allt funnit sin plats. Blir också kul att inreda ett barnrum vilket innebär både att sy kuddar och att klä om en liten söt soffa!Snyggt och prydligt i tyghyllorna! Hoppas det står sig långt framöver.... Inom en snar framtid, dvs inom en vecka hoppas jag få lite sytid. Skall sy några solhattar. Det börjar ju bli säsong för dem snart. Håll till godo!Får önska er alla en glad påsk!

9 kommentarer:

 1. Vad kul att se att det är nån mer än mig som inte saknar tyg direkt;) Klänningarna är ju urfina och riktigt påskiga:)

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 2. åh vad fint med gult, det gör mig glad. Och jag gillar de vida ärmarna!

  Glad påsk!!

  SvaraRadera
 3. Glad påsk till dig också! Mycket prydlig hylla. Här står ordningen sig väldigt kort tid i alla fall, men det kanske funkar bättre hos dig...Kul med de gula klänningarna-jag känner ju igen Aleisas mönster, men ändå syns det tydligt att det är dina och inte hennes tolkning. Roligt att olika stilar slår igenom med samma mönster!

  SvaraRadera
 4. Så himla söta klänningar!
  Och vilken härlig välfylld tyghylla som skymtar bakom. :-)

  SvaraRadera
 5. Klänningarna är ljuvliga! Glad påsk önskar jag dej!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker samma som Heimlaga, man känner igen men mönster men med en ny tolkning, och den är så DU! Jag har alltid gillar ditt sätt att designa, så äkta och unik. Glad påsk till er, min fina vän!

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga påskklänningar. Glad påsk!

  //Lina

  SvaraRadera
 8. Glad Påsk! Vad skönt att få ordning i tyghyllan.

  SvaraRadera