tisdag 31 augusti 2010

Bild på t-shirt och vinster!

Åh vad jag längtar till min symaskin! Andra saker är viktigare för tillfället så därför har jag inget nysytt att visa upp men snart, snart... Vill göra om vårt hem lite i höst, nya gardiner, kuddar, byta ut lite möbler! Några kortresor har det också hunnit bli och på lördag bär det iväg till Ikea, så härligt! Få se om man får med sig något hem i tygväg, det blir väl svårt att låta bli! När jag sydde mitt senaste plagg var det några som önskade sig en bild med den på så tänkte bjuda på den ikväll. Dessutom har jag turen på min sida vad gäller utlottningar på "sybloggar" så visar även vad jag vunnit senaste tiden. Vann Makrills tävling om en liten babyhätta och nu idag Krumitotts tävling om en tygkasse! Roligt, roligt! Den lilla mössan har sänts till en liten baby i Finland, hoppas den kommer till användning på något sätt. Med tygkassen känns det extra roligt, behöver förnya mina väskor och nu kanske man får inspiration till att sy egna väskor och kassar! Har haft den tanken när jag bläddrat i mina handarbetstidningar där jag sett en del mönster! Hoppas ni har det bra där ute i höstrusket, verkar som det kommit nu för tillfället här norröver men ännu skall vi väl få uppleva lite soliga sköna höstdagar kan man hoppas! På återhörande!

9 kommentarer:

 1. Åhhhh så fin din örngottströja är på!!! Synd bara att du inte förärar oss med ditt ansikte oxå;) Vilka vinster...du är en riktig turpingla du:) Superkul! Lycka till med dina heminredningsprojekt! Ska bli spännande att se:)

  SvaraRadera
 2. Tack för bilden, fint! Grattis också till vinsterna!

  SvaraRadera
 3. åå.. grattis till vinsterna, vad kul! Och tröjan är ju såklart jättesnygg även på :-)

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsterna, vilket tur du har!! T-shirten är ju jättesnygg. Jag har fyndat ett helt nytt 70-tals örngott på Tradera som ska bli ngt liknande efter Soligs instruktioner. Måste bara inhandla muddtyg samt snedslå.

  SvaraRadera
 5. Oj vilka fina priser du har fått! Vill du se om turen är på din sida ytterligare en gång kan du tävla om barnkläder på min sida: http://simsalabimbloggen.blogspot.com/2010/08/september-give-away-hos-simsalabim.html

  SvaraRadera
 6. Så fine priser du har vunnet, heldige deg:)

  Og kul topp til deg selv!

  SvaraRadera
 7. Grattis till alla fina vinster! Vill bara säga att T-shirten är supersnygg. Tyget är helt i min smak och jättesnyggt till jeans!

  SvaraRadera
 8. Fin e du, och fina vinster. Du tycks ha bra tur.

  Ja, det var trevligt att träffas i helgen, även om det inte blev så långvarigt. Hoppas ni har det bra dit.

  SvaraRadera
 9. Tack! Jo, äppelträdet fanns nog där från förr. Jag missade mig och satte in ett halvfärdigt inlägg som du hann se. :) Nu är det redigerat. Ha det bra, och njut!

  SvaraRadera