måndag 9 augusti 2010

Storblommig t-shirt


Idag har det varit en regndag och det ser ut att fortsätta några dagar. Det betyder kanske mera tid framför symaskinen för mig åtminstone när lillan sover och mera hemmapyssel för barnen. Idag har vi varit inne, jag har suttit och sytt vid köksbordet och barnen har roat sig med att leka och rita. Jag fick klart min andra t-shirt idag. Den är klippt av ett rejält påslakan där baksidan är enfärgat jeansblå. Klippte både fram- och bakstycke på en gång rakt igenom tyget och ville ha den blåa stora blomman mitt fram. Tyget är lite tvättblekt men av bra kvalité så jag hoppas den håller ett tag för tuffa lekar med barn! Passar bra till jeans som jag säkerligen kommer att bära i höst när det blir lite svalare. Jag använde mig denna gång av muddresår även i halsringningen och gjorde ett litet sprund som ju kunde ha blivit lite längre sett så här i efterhand. Min första t-shirt blev lite för stor så jag gjorde denna lite mindre i storleken. Enkel, sval vardags t-shirt för en småbarnsmamma som hellre sitter vid symaskinen än jagar kläder till sig själv i affärer....

16 kommentarer:

 1. Vilken snygg tröja och vilket härligt tyg! Här har det oxå varit mulet och lite regnit i 2 dagar men jag hoppas yr har rätt som spår mer sol framöver:)

  SvaraRadera
 2. SEr jättefin ut. kan du ta bild med den på? Har också funderat på att göra någon liknande.

  SvaraRadera
 3. Supersnygg! Jättefint tyg!

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig själv, har inget intresse av stadsturer i klädaffärer, däremot är det ju stor lycka när man lyckas med ett plagg till sig själv.

  Jag tror också den är snygg till jeans- livebild nån gång kanske?

  SvaraRadera
 5. Den är hur snygg som helst, väldigt fint tyg!

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg! En så´n skulle jag också kunna tänka mig till mig själv! =)

  SvaraRadera
 7. Den blev ju jättefin. Jag sydde en liknande till mig tidigare i somras och de är jättesköna att bära och enkla att sy.

  SvaraRadera
 8. Superfin !!
  Jeg har også lyst til å sy litt mer til meg selv, bare døgnet hadde flere timer !!
  Ha en fin dag.
  Cecilie

  SvaraRadera
 9. Fantastisk stoff! Og blusemodellen var både stilig og enkel.

  SvaraRadera
 10. Jättefin! Tyget är supersnyggt!

  SvaraRadera
 11. du har lyckats ännu en gång! :-)

  SvaraRadera
 12. Hej! Just nu har jag en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 13. Grattis! Du har vunnit min tygkasse-tävling. Skicka ett mail till krumitott@hotmail.com med din adress och, naturligtvis, vilken väska du väljer!
  Nu ska jag ta en tur runt här, det ser ut att finnas mycket fint på din blogg! :)
  Grattis igen!

  SvaraRadera