onsdag 23 februari 2011

Tips på give away...

De här underbara sockorna är jag helt betagen av. De skulle jag gärna vilja ha för mina frusna fötter! Du kan vinna dem här!

Jag har en liten sypaus. Håller på och laddar för en resa till Stockholm över helgen. Få se om jag drar hem något i tygväg..... hoppas kunna sticka in i någon second hand affär och på IKEA förstås. Det bästa med det hela är att jag åker själv en heeel helg! Det må jag kalla "semester" mitt i kalla vintern! Ska hälsa på en fin kompis och hennes familj! :-). Är sugen på att kolla in rino klänningar och Spooon kläder hos Cissi och Selma. Hmm... få se om allt hinns med!

Jag stickar åt barnen nuförtiden, ähum, lite grand i alla fall! Vi har fortfarande kallt här uppe i norr så lillan bör få sig lite varmt om fötterna tycker jag. Varmare om händerna också för den delen. Blir nog inte så märkvärdigt så kanske de inte visas upp här. När jag återvänder blir det att ta tag i några klänningar i våriga färger. De skall till min återförsäljare här i stan! Håll till godo! Ha en fortsatt trevlig vecka!

3 kommentarer:

 1. Förstår att du blev förtjust i dem :o)
  Hoppas du får en riktigt bra helg i den stora huvudstaden!

  SvaraRadera
 2. Vilken affär säls dina alster i? Det händer ju lite titt som tätt att man besöker Ume´, å då kan det ju vara kul att se dina saker live!

  SvaraRadera
 3. Hei, blogissani on jotakin sinulle :) Kurkistahan edelliseen postaukseeni :)

  SvaraRadera