lördag 19 juni 2010

Och vinnarna är....

Igår kväll satt jag uppe ganska sent och skrev ner alla namnen på lappar på de som skulle vara med i min utlottning. Det var 33 st som anmält sitt intresse och det varierande mellan 1-3 lotter. Kollade sen i morse min mail och min blogg om det dykt upp fler deltagare men det hade det inte. Så för en liten stund sedan fick min 3-åring äran att dra 2 lyckliga vinnare. På första lappen står det Emsters Alster och på den andra lappen Anna Anna Karlsson). Ett stort grattis till vinnarna! Den första vinnaren får välja vinst, solhatt eller hätta och den andra får det det som blir kvar.. :-) Jag har försökt besöka alla med bloggar som deltog i utlottningen, flera var nya intressanta bloggar för mig som jag kommer att besöka igen. De flesta var bloggar som jag regelbundet besöker och som är väldigt inspirerande för mig. Tack för att ni deltog i min tävling och ha en skön lördag!

Vinnarna kan maila mig för att vi skall komma överens om tygval och hur vinsterna skall se ut!


6 kommentarer:

 1. Ett stort grattis till vinnarna, visst är det pyssligt med alla lotter men det är kul.
  Trevlig helg/ Mia

  SvaraRadera
 2. Nämen vad kul!! Tack så hemskt mycket, mailar dig!

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinnarna och tack för en fin tävling!

  SvaraRadera
 4. Jag har använt mig av ett mått som jag köpt från någon "kak-sida" (kommer tyvärr inte ihåg vilken, kan ha varit kakburken). Man stansar ut ca 5 blommor per gång och det är toppensmidigt. Lycka till med tårtan. Ska bli kul att se livebilder.

  SvaraRadera
 5. Idag kom ett paket till låddan, jag blev verkligen glad, hatten passar perfekt!! Kommer också blogga om den snart!

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Hur går det med min vinst?
  Jag har tappat din mail i samband med formatering av datorn. Du kan väl maila mig på info@annakarlsson.se så jag har din adress.

  Jag åker på semester 1v from imorgon så jag svarar på mail när jag kommer hem

  www.annakarlsson.se/blogg/

  SvaraRadera