söndag 30 juni 2013

Sommarbilder


Inget sytt men lägger in lite sommarbilder. Jemina i ärvda Finnkids-plagg som storasystrarna haft i sina garderober. Solhatten och skjortan är välanvända. Maj bjöd på fina soliga sommardagar så då kom hatten och skjortan väl till pass. Tösen satt förnöjd i gräset och tittade storögt på allt det vackra i naturen.


Midsommarlunch i finaste midsommarvädret. Dinah avnjuter på barns vis grillad korv och potatis. På de vuxnas tallrikar fanns lite fler sorter att avnjuta! 


Efter lunchen cyklade vi till ortens midsommarfirande vid havet. Lekpark finns det lägligt nog också vid den vackra stranden. Lydia testar rutschkanan. 


Jemina fick inviga sin nya klänning som var hennes 1-års present från farmor och farfar. Ja hon fick den faktiskt i förväg!! Med tredje barnet blir det tyvärr inte så noga med sånt ibland. Hoppas hon inte blir ledsen åt det om 10 år!!

1 kommentar:

  1. Fina flickor du har! Visst är det så att trean har mer saker, kläder och prylar än någon annan i familjen! När mina pojkar var yngre och skulle sortera i sina rum bar de bara över allt de inte ville ha till lillebrors rum(även sådant som borde kastas). Han blev överlycklig, men det blev kanske inte mamman.......

    SvaraRadera