onsdag 4 april 2012

Födelsedagsklänning


Till helgen firar vi en 3-åring. Lillan har nu blivit så stor som hela 3 år! Oj, vad tiden går fort! Hennes favoritfärg är för ovanlighetens skull rosa så en mörkrosa klänning dagen till ära har sytts under veckan. Den påbörjades redan förra helgen men idag när jag varit ledig gjorde jag det sista på klänningen.

Modellen är ju från Aleisa och tyget från Ohlssons tyger. Tyget finns i många olika färgställningar, bl a rött, turkost, ljusrosa, beige, svart m fl.Cirklarna i brodyr användes förr i tiden på kaffefatet under kaffekoppen. Om jag minns rätt har jag fått dem av svärmor. Tycker de blev en fin dekoration på klänningen. När jag sytt fast cirklarna har jag inspirerats av rocKing'sKidis proffsiga applikationer. Hon brukar applicera tygrundlar så de ser ut som halsband. Ett spetsband fick förlänga de något korta ärmarna och pryda nertill på klänningen.


Klänningen är provad på den blivande 3-åringen och den passar bra. Nu hoppas vi hon får en rolig dag, hon har väntat på DEN DAGEN länge.... :-). Till slut vill jag önskar er en
GLAD PÅSK!

6 kommentarer:

 1. å vilken härlig klänning! Tycker att det är svårt att få till spetsar och applikationer på ett snyggt sätt, men du gör det alltid så fint! inspirerande!

  SvaraRadera
 2. Oi kuinka kaunis!!! Onnea 3-vuotiaalle, meillä vietetään myös 3-vuotissyntymäpäiviä ensi viikolla! :)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig klänning!/Åsa

  SvaraRadera
 4. Jättesöt och vilka fina spetsdetaljer! Glad påsk!

  SvaraRadera
 5. Den är bedårande,hon ska va supersöt! Något livebild kanske? Tycker allt du gör blir DIG. Ha en fin dag, så stort grattis till lillan!

  SvaraRadera