onsdag 3 augusti 2011

Loppissommar

Under sommarledigheten har jag inte sytt alls. Vi har rest till Finland och Piteå, badat en hel del, träffat nära och kära samt gått på en del finfina loppisar. Det har varit en riktigt loppissommar, dvs jag har hittat otroliga fynd. En del av dem visar jag upp här. Det dyraste kostade 5 euro så jag känner mig helnöjd! :-)


Ett snyggt virkat överkast


En burk med läckra stora knapparTvå påslakan i röda färgerTvå yllefiltar för 25 kr/stRetromönster på flickklänningar och vuxenförkläde

Nu är faktiskt loppishungern mättad! Mina tyghyllor är överfyllda och sytiden alltför liten. Jag jobbar igen men nu deltid och inom en snar framtid, i september flyttar vi till hus och alltför mycket är inte packat ännu. Närmare bestämt inget! Så den närmaste tiden pysslar jag nog med annat än syr. Kanske blir det ändå något sytt då jag har lite inspiration efter sommarens fynd. Får önska er alla en fortsatt solig och trevlig sommar!

3 kommentarer:

 1. Fantastiskt fina grejer du hittat! Om du vill vinna lite fina vintagetyger så lönar det sig att komma med i min bloggtävling :)

  //Lina

  SvaraRadera
 2. Oj oj, en Gråsten för 25 kr var inte illa! Lycka till med flytten!

  SvaraRadera
 3. Så himla fina, vilken fynd! Jag har inte mejlat dig ang snedslå men vilka färger gillar du? jag fixar lite till dig såklart!

  SvaraRadera