lördag 7 maj 2011

Somriga solhattarHär kommer då de utlovade solhattarna som syddes till ett syskonpar, 2 flickor. Nu har de nått beställaren och passar de små söta flickorna fint. Det känns bra för mig! Den i rött och vitt är lite mindre medan den småblommiga är till den äldre flickan.


Tyget till denna solhatt kommer från ett barnpåslakan jag fyndat på second i Vasa. Ena sidan på lakanet är randigt. Passade då på och gjorde insidan av solhatten randig. Tycker det blev lite läckert så! :-).

.

Och tyget till denna somriga solhatt kommer från en rund duk jag fått av svärmor. Tyget är av superfin kvalitét. Solhatten är kantad med grön snedslå som något så när matchar blombladen. Jag tycker själv solhatten blev läcker, jag gillar tyget! En likadan tror jag min äldre dotter kommer att få. Det skulle matcha hennes nya gröna sommarjacka! Så fler solhattar lär det komma här!

8 kommentarer:

 1. Söta! Gillar speciellt den med röda mönstret

  SvaraRadera
 2. Urfina hattar! Kommer mönstret från Gunther?

  SvaraRadera
 3. Hattar är kul! Men jag tycker att det är så svårt att få dem lagom stora.Den småblommiga blev min favorit! Lite flickaktig safaristil med den gröna nyansen.

  SvaraRadera
 4. Så fina! Jag skall också sätta igång och sy fler hattar! De är kul att sy!

  SvaraRadera
 5. gillar verkligen hatten i rött! Härligt med sommar när man får sy lite annat än bara mössor... :-)

  SvaraRadera
 6. Söta! Jag har aldrig sytt en solhatt så kanske är det dags nu. Blev i alla fall mycket inspirerad av dessa!

  SvaraRadera
 7. Så fina!! Jag har tänkt prova att sy solhattar men har fått för mig att det är väldans klurigt. Är det, det?

  SvaraRadera