lördag 21 maj 2011

Ett rosa set
Besökte min återförsäljare i veckan och hela 3 st klänningar hade sålts så jag blev inspirerad att sy några klänningar igen och fylla på i butiken. Först en babyklänning i ett rosaprickigt retrotyg. Tillhörande hätta som är ofodrad. Tyget kommer från en smal gardinkappa så för att dölja skarven mitt fram på klänningen placerade jag en spets där. Tycker det blev lite gulligt så!!Storleken på detta set är ungefär 62 eller 3 månader.

Jag tar inte emot beställningar nu under sommaren. Jag börjar jobba 1 juni heltid så om jag hinner sy något under sommaren så blir det till mina egna barn. Hmm ... jag hoppas de kan få varsin solhatt i alla fall, förstår inte vart tiden flyger iväg numera ... men det finns mycket roligare saker att göra under den fina sommarperioden än att sitta fastklistrad vid symaskinen. Får önska er en fortsatt trevlig helg!

15 kommentarer:

 1. Sött set! Kul med flera sålda klänningar, grattis! Så klokt att inte ta emot beställningar utan istället njuta av sommaren och sy när du har tid och lust. Ha en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
 2. Nydelig kjole og lue !
  *Cecilie

  SvaraRadera
 3. Klart de blev sålda, finnskids är ju bäst!

  SvaraRadera
 4. Snygg kamoflage av skarven! Lyfte hela klänningen!

  SvaraRadera
 5. Spetsen och hela klänningen är bedårande, du är så duktig!

  SvaraRadera
 6. Du har en Award att hämta inne på min blogg! :)

  SvaraRadera
 7. sockersött set, blev såå fint med spetsen mitt fram. Riktigt smart! De där skarvarna kan ställa till det så när man ska återbruka ;)

  SvaraRadera
 8. Wow Kia! Du är så otroligt duktig! Allt det du syr och fixar blir så proffsigt och snyggt. Du har verkligen öga för det du gör. Fortsätt i samma stil.

  Saknar er och ser fram mot sommaren tills vi träffas igen. Ska bli så kul att få sköta tjejerna. Ha det så bra tills vi ses och lycka till på jobbet.

  SvaraRadera
 9. Supersött set!!! Förstår att de går åt som smör i solsken:) Lycka till med jobbstart å allt!!

  SvaraRadera
 10. åh vad sött set - kul när det säljer bra!

  SvaraRadera
 11. Jättefint! Mönstret till hättan, är det nåt du gjort själv? Jag är ute efter ett bra och välsittande mössmönster i mindre storlekar.

  Roligt att hitta en sömmnadsbloggerska i AC-län, själv kommer jag från Storuman. :-)

  SvaraRadera
 12. Tack för påhälsningen. Supersnällt om du vill dela med dig av mönstret. Kontaktar dig vi mailen.

  SvaraRadera
 13. Jag har gett dig en award för din fina blogg. Jag hoppas fler kanske hittar hit ;)

  Du kan se den på min blogg:
  http://holdbart.blogspot.com/2011/05/jag-har-fatt-en-award.html

  Hälsning
  Holdbart Malin

  SvaraRadera