lördag 4 augusti 2012

Heja Finland!


Så här i OS-tider passar väl den här bilden ganska bra... :-). Lilla J (J som i Jemina) som liksom sin mor hejar på Finland i OS...  Byxorna är ett enkelt redo-plagg som jag sydde muddar på i våras. Tröjan har jag inhandlat i Finland för några år sedan.

Det är lugnt på syfronten. Vår 5-veckors bebis kräver full uppmärksamhet på dagarna och det kan jag ju inte frånta henne, hon är ju chef i det här huset just nu!! Ett vuxenmönster på skjorta har jag ritat av från en ny Burda tidning och en body har jag klippt till, så lite går tankarna till att sy igen men längre har jag inte kommit i syverkstan. Så vi njuter av underverket och återkommer när lillan tillåter och tid finns att sätta sig vid symaskinen och förverkliga sydrömmarna.

9 kommentarer:

 1. Var sak har sin tid ;o) Njut av underverket :o)

  SvaraRadera
 2. Vilken sötnöt!! Hur gullig som helst i sina OS-kläder! Ja, dom är starka chefer dom där små. Min är 8 veckor nu och bestämmer det mesta här hemma.. ;o))

  Urgulliga kläder!! Randigt rules!

  SvaraRadera
 3. Såå gullig er lilltjej. Och snygga kläder, byxorna passar utmärkt med Suomi-tröjan. Ha de så bra!

  SvaraRadera
 4. Oj vad hon är söt!! Sue

  SvaraRadera
 5. Sött!!

  Och du... veckor kvar?!?! Jag smäller av om det är veckor kvar tills bebisen kommer. 4 dagar kvar till BF så jag hoppas verkligen att det bara är dagar kvar och inte veckor. :-)

  SvaraRadera
 6. Yes glömde.. Umeå rulles ;)

  SvaraRadera
 7. Tack för din fina kommentar och stort (om än ganska sent) grattis till ert underverk!

  SvaraRadera
 8. Ja sy-tid, va 17 är det ;) men vad gör det när man har ett litet underverk att snusa på :) Sött set iaf!

  SvaraRadera