måndag 15 februari 2010

Ett byte


Före jul gjorde jag ett byte med Aleisa, made by mamma.
Hon fick julklänningar åt sin flickor, den ena som ett byte
och jag valde dessa härligt underbara plagg åt mina flickor.
Tusen tack Aleisa, båda jag och flickorna gillar dem väldigt
mycket! Du ser hur lyckliga de är på fotona över sina nya
klänningar! Jag skall sy en klänning ännu åt en av hennes
flickor, som ingår i detta byte.

9 kommentarer:

 1. Vilket toppenbyte! Barnen är jättesöta.

  SvaraRadera
 2. åh, kristina, vilka söta fina dockor, helt fantastiska. de gör mig så stolt!!!!!! finns lite kvar, du får garna ge bort som present den lilla om du hittar nån små docka som passar, och din underbara dina får en till för då vet nu vilken storlek ska sy. vad jag glaaaad!!! TACK vännen!

  SvaraRadera
 3. Tack snälla Aleisa att jag kan ge bort den lilla skjortan som present och att du syr en större åt min lilla docka! Vi älskar tyget!

  SvaraRadera
 4. Tack själv!, denna gång ska det inte behöva dröja så mycket, jag vet precis vad ska jag sy. låt mig tänka lite om det du ska göra, för jag gillar klänningen nedanför, otrolig söt!

  SvaraRadera
 5. Vilket toppen byte! Söta tjejer i fina klänningar! Du undrade vad overlocken jag köpt kostade och den kostade 3650:-, vilket iaf jag tyckter känns som ett rimligt pris. Man kan ju handla liknande från England för ca 3000-3500:- inkl frakt men jag tappade lusten att handla därifrån när jag började fundera över hur krångligt det skulle kännas att skicka tillbaka den dit om den skulle börja rackla. Det känns verkligen som en djungel att köpa ol när man inte haft en och vet riktigt vad man ska tänka på men jag får hoppas att jag blir nöjd nu när jag äntligen slagit till och beställt en!

  SvaraRadera
 6. Vi har också den fina klänningen och den är både fin och skön att ha på sig. Dina söta små barn strålar verkligen av lycka.Vilket fint hår din stora tjej har.

  Ha en trevlig kväll./ Mia

  SvaraRadera
 7. Fina, och vilka söta tjejer!!

  SvaraRadera
 8. Va roligt att du har Modellerna med ibland så vi får se hur de växer. Så söta och fina som alltid. :)

  SvaraRadera
 9. hej kristina, jag tror att du ska ha fria händer och sy vad du vill till tjejen, hon lillan, du är jätteduktig, så kör du!

  SvaraRadera